Principală  —  IMPORTANTE   —   LIVE/ După o tentativă eșuată…

LIVE După o tentativă eșuată din lipsă de cvorum, Cabinetul de miniștri se întrunește, din nou, în ședință. Pe ordinea de zi sunt programate patru subiecte

Foto: Captură Privesc.eu

După ce ședința Guvernului programată pentru ora 15:00 a fost anulată din lipsă de cvorum, cabinetul de miniștri condus de premierul interimar Aureliu Ciocoi se întrunește, din nou, în ședință. Pe agendă sunt programate patru subiecte.

În cadrul ședinței va fi examinat subiectul privind aprobarea cuantumului ajutorului bănesc acordat beneficiarilor de protecţie internațională în anul 2021, precum și subiectul cu privire la rezultatele încorporării în serviciul militar în octombrie 2020–ianuarie 2021 şi încorporarea în serviciul militar în aprilie–iulie 2021. De asemenea, cabinetul de miniștri urmează să eaxamineze și subiectul cu privire la transmiterea unor bunuri.

LIVE TEXT

17:47 Cabinetul de miniștri au aprobat proiectul cu privire la eliberarea grâului alimentar din rezervele de stat în vederea împrospătării cu decalaje în timp sau cu titlu de împrumut.

Ministrul în exercițiu al Ministerului de Interne Pavel Voicu: „Proiectul hotărârii Guvernului este elaborat în conformitate cu prevederile articolului 3 și 10 din Legea cu privire la rezervele de stat și de mobilizare nr. 104 din 2020 și a scopului efectuării pozițiilor din planul de împrospătare a bunurilor materiale din rezervele de stat pentru anul 2021 potrivit căreia din anul curent urmează a fi împrospătate cantitatea de 20 787 tone și 62 kg de grâu alimentar din roada anului 2017. Împropătarea grâului este absolut necesară reeșind din faptul că termenul de păstrare a cantității respective anul curent va reduce la schimbarea cantității acesteia”.

17:25 Cabinetul de miniștri a aprobat cu privire la transmiterea unor bunuri.

17:19 A fost aprobat proiectul cu privire la rezultatele încorporării în serviciul militar în octombrie 2020–ianuarie 2021 şi încorporarea în serviciul militar în aprilie–iulie 2021.

17:18 Cabinetul de miniștri au aprobat proiectul privind aprobarea cuantumului ajutorului bănesc acordat beneficiarilor de protecţie internațională în anul 2021.

17:14 A început ședința Guvernului.