Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG

Foto: ZdG

În ediția de joi a Ziarului de Gardă citiți despre cum ambasadele R. Moldova au cumpărat automobile scumpe într-un an pandemic. Autoritățile susțin că pentru aceste cumpărături nu au fost cheltuite resurse financiare suplimentare și că achizițiile erau necesare pentru „reînnoirea parcului auto”.

La rubrica „Exclusiv” găsiți un interviu cu Dumitru Budianschi, expert economic, director de program, Centrul Analitic Independent „Expert-Grup”: În R. Moldova, niciodată nu au fost la putere „profesioniștii” și/sau „bine intenționații”.

Din paginile „Reporter Special” aflați despre factorii care generează fenomenul de abandon a nou-născuților. Deși au trecut opt ani de când în R. Moldova s-a vorbit pentru prima dată despre babybox, dar și s-a achiziționat unul, serviciul nu a fost niciodată solicitat. Între timp, în societate, opiniile despre acest serviciu rămân împărțite.

Actual: Avocata Poporului: „Deciziile autorităților în gestionarea crizei de Sănătate au fost influențate mai mult de factorul politic”

Anchete: „Diplomația, un lux costisitor” sau cum ambasadele R. Moldova au cumpărat automobile scumpe într-un an pandemic

Dosar: Carantină de lux. De frica virusului, unii demnitari s-au izolat anul trecut la vilele de la Holercani. Nota de plată – 2 milioane de lei din bani publici

Reporter special: Bebelușii abandonați. Trei soluții de salvare

Diaspora: Victoria Ștefaniuc: „Tata m-a învățat despre justiția mișcărilor și a cuvintelor”

Exclusiv: Interviu cu Dumitru Budianschi, expert economic, director de program, Centrul Analitic Independent „Expert-Grup”: În R. Moldova, niciodată nu au fost la putere „profesioniștii” și/sau „bine intenționații”

Între Est și Vest: Va fi război? De ce Rusia își mobilizează trupele la granița cu Ucraina?

Realitatea: Clinica Juridică a ZdG: Vrei să iei un credit? Iată la ce trebuie să fii atent

Viața redacției: Daruri pascale. Un fost deținut politic a decis să perfecteze abonamente la ZdG pentru deținuții din penitenciare

EDITORIAL

Alina Radu: Greceanîi dă din gură la Strasbourg

Aneta Grosu: Miniștrii care mimează guvernarea

Petru Grozavu: De ce socialiștii nu vor anticipate?