UTM se declară mândră să aducă în aule spiritul Mixbook și cultura Silicon Valley

1-8-1030×687

Vinerea trecută, rectorul Universității Tehnice a Moldovei, prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN, însoțit de vicerectorul pentru informatizare, relația cu mediul socio-economic, imagine și comunicare Dinu ȚURCANU și directorul Centrului Universitar de Informare și Ghidare în Carieră Radu MELNIC, au vizitat renumita companie Mixbook Moldova.

Întâmpinați cu ospitalitate de către George TEODORESCU, director regional Mixbook, vicepreședinte American Chamber of Commerce in Moldova, și profund impresionați de povestea Mixbook-ului, aproape unică în Moldova în domeniul IT, care implementează modelul culturii corporative occidentale, similară celei de la Silicon Valley, managerii UTM au fost tentați, firește, să atragă spiritul și înalta clasă a prestigioasei mărci Mixbook în procesul de educaţie și formare a viitoarelor generații de ingineri dezvoltatori.

Punctele de interes comun fiind găsite, părțile au semnat un acord de colaborare, declarându-se mândre să contribuie împreună la pregătirea specialiștilor IT, inclusiv prin organizarea unor evenimente de amploare în domeniile IT & Microelectronics.

Ar fi frumos ca, prin Mixbook, să putem contribui la dezvoltarea unui eco-sistem propice dezvoltării start-upurilor în domeniu – a unor școli foarte puternice de inginerie, iar ideile care apar în cadrul acestora să dispună de un potențial propice și să crească rapid, ducându-ne numele în toată lumea.


Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente