‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 23 aprilie, 2024
16.6 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriAgenții economici pot solicita subvenții pentru organizarea expozițiilor și târgurilor

Agenții economici pot solicita subvenții pentru organizarea expozițiilor și târgurilor

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Agenții economici pot depune la ODIMM solicitări cu lista expozițiilor și a târgurilor pe care urmează să le organizeze pe parcursul anului 2021-2022.

ODIMM menționează că, din cauza situației pandemice, Comitetul de coordonare a instituției, a aprobat modificări la Regulamentul Programului de promovare.

Solicitantul subvenționării, care corespunde criteriilor de eligibilitate și care a participat la expoziția off-line/fizică, are dreptul să beneficieze de:

  • 100% din costul taxei de înregistrare la expoziție/târg, dar nu mai mult de 1 000 lei;
  • 50% din costul arendei spațiului expozițional contractat, dar nu mai mult de 4 000 lei;
  • Suma maximă transferată unui solicitant/per expoziție off-line/fizică nu va depăși 5 000 lei și va fi transferată pe contul solicitantului subvenționării doar după depunerea dosarului complet.

Solicitantul subvenționării care corespunde criteriilor de eligibilitate și care a participat la expoziția virtuală, are dreptul să beneficieze de 100% din costul taxei de înregistrare la expoziție/târg, dar nu mai mult de 2 000 de lei.

Aplicarea la program precum și depunerea setului de documente va fi exclusiv online pentru a reduce contactul fizic și deplasarea aplicantului la sediul ODIMM.

Autentificarea documentelor ce urmează a fi atașate la formularul de participare la program se va face utilizând semnătura digitală calificată avansată, care va simplifica considerabil procedura de depunere la program.

‹ adv ›

Reprezentanții instituției anunță că cererile completate pot fi expediate pe adresa electronică: [email protected].

Pentru mai multe informații, accesați aici.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›