/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Lovită pe trecerea de pietoni. O tânără de 29 de ani, internată la spital cu diverse traumatisme

missing
13 aprilie 2021, ora 23:04

O tânără care traversa regulamentar o stradă din Capitală a fost lovită de o mașină. Impactul s-a produs la ora 20:20 pe strada Miorița din cartierul Telecentru.

Solicitată de tv8.md, ofițera de presă din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Svetlana Scripnic, a declarat că tânăra în vârstă de 29 de ani traversa regulamentar strada, când a fost lovită de un automobil de model „Dacia”, condus de o șoferiță în vârstă de 41 de ani.

La fața locului a fost îndreptat un echipaj al poliției și o ambulanță care a preluat victima. Aceasta s-a ales cu traumatisme și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele și în dependență de gravitatea leziunilor, șoferița va fi trasă la răspundere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram