image
Sursa foto: Getty Images

Un luptător din UFC i-a pus la punct pe tâlharii care i-au furat mașina. Unul dintre ei l-a atacat cu o șurubelniță

Luptătorul din UFC de la categoria ușoară, Alexander Munoz (31 de ani), a descris modul în care a reușit să își recupereze mașina după ce aceasta a fost furată de doi hoți.

Când a sesizat că mașina sa lipsește, Munoz a anunțat poliția și apoi a început să o caute în zonele rău famate din orașul în care locuiește.

Luptătorul din UFC a reușit să găsească mașina, dar nimeni nu se afla înăuntru. Munoz a sesizat că echipamentul său lipsește și a început să îi caute pe hoți.

”Era dimineață. Prietena mea m-a trezit din somn și m-a întrebat dacă mi-am lăsat mașina parcată la sala de antrenamente. Nu o lăsasem acolo. Am fugit afară și mașina nu mai era. Am depus o plângere la poliție. Am început să o caut singur și l-am văzut pe unul dintre indivizi. Purta echipamentul meu de snowboard. L-am urmărit până la mașina mea și s-a urcat în ea alături de un alt tip”, a povestit Munoz, citat de Daily Mail.

Unul dintre tâlhari l-a atacat pe Alexander Munoz, însă luptătorul l-a pus la punct. Cu o lovitură de picior a reușit să îl trimită la pământ pe agresor și, ulterior, Munoz a început să își recupereze hainele de pe hoțul incapacitat: ”Am sunat din nou la poliție, le-am spus unde sunt, iar ei mi-au spus că vin spre mine. I-am urmărit pe indivizi prin cartier până când unul dintre ei a venit la mine și m-a întrebat ’Ai vreo problemă?’. I-am răspuns ’Da, ești în mașina mea’. I-am confruntat. Unul dintre ei a fugit, iar celălalt a încercat și el să scape. Alergam pe lângă el. L-am văzut că a obosit, a încetinit și a început să respire greu. Îmi furase și echipamentul de antrenament.

Aveam o fotografie semnată din UFC. Știau că sunt un luptător profesionist. Atunci, s-a speriat, a scos o șurubelniță și m-a atacat. Când a venit spre mine l-am lovit cu piciorul în zona stomacului și i-am luat răsuflarea. S-a așezat la pământ și am început să îmi scot hainele de pe el. Am tras de el în mijlocul străzii. L-am pus să stea așezat pe bordură până la sosirea poliției”.

Alexander Munoz a suferit prima înfrângere din cariera sa împotriva lui Nasrat Haqparast. Următoarea sa intrare în cușcă va fi împotriva lui Luis Pena.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: