(video/update) Reacția lui Cavcaliuc la acuzațiile lui Costiuc: „Pentru niște like-uri pe facebook poate spune toate minciunile de pe fața pământului”

Mașina liderului Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, a fost stropită cu verde de briliant. Incidentul vine la câteva zile, după ce Costiuc a stropit sigla de la sediul Partidului, în semn de protest. Într-o intervenție live pe pagina sa de Facebook din această dimineață, politicianul a spus că Gheorghe Cavcaliuc ar sta în spatele acestei acțiuni. La scurt timp, Cavcaliuc a venit și cu o reacție.

Foto:

„Doar câinii lui Cavcaliuc au acționat ca bandiții noaptea asta. Acesta e un semn și vreau să vă spun că am primit mai multe semne de avertizare zilele acestea, dar asta nu înseamnă că lupta se oprește aici. Eu m-am dus și le-am transmis un semnal că nu au procedat omenește, dar ei au venit noaptea ca bandiții la mine acasă și au dat pe mașina cu verde de briliant. Cavcaliuc, eu nu mă tem nici de tine, nici de câinii tăi care umblă noaptea ca vagabonzii, asta e o formă de intimidare. Acum umblați ca hienele pe la porțile oamenilor și aruncați cu verde de briliant pentru ce? Aștept ca Cavcaliuc să iasă astăzi la tribuna lui și să spună că-și asumă gestul politic”, a declarat Costiuc.

Gheorghe Cavcaliuc a venit cu o reacție.

„Chiar nu cred că această acțiune au putut-o face membrii sau simpatizanții PACE. Consider că acest Costiuc pentru niște like-uri pe facebook și pentru a avea popularitate poate spune toate minciunile de pe fața pământului. Acest Costiuc, pe care nu l-am știut ultimele 2 luni a trimis 2 mesageri prin care a cerut să vină în PACE cerând-mi să-l fac vice-președinte pe un domeniu și mă condiți să fie al 5-lea pe listele PACE la alegerile parlamentare și l-am refuzat în ambele cazuri să fie membru și am explicat de ce. PACE este constituit din oameni profesioniști, responsabili, iar Costiuc nu corespunde standartelor”, a declarat Cavcaliuc, într-un live pe facebook. 


Liderul Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, a stropit cu verde de briliant sigla de la sediul Partidului Acasă Construim Europa, în semn de nemulțumire, după ce membrii PACE l-au băgat în spital pe șeful CES Sîngera, pe motiv că s-ar fi vaccinat înaintea medicilor. Costiuc a declarat că intenționa să îl stropească pe Cavcaliuc cu verde de briliant, însă din motiv că nu l-a găsit la sediu, a decis să lase o „amprentă” pe siglă.

Conducerea raionului Sîngerei condamnă acțiunile membrilor Partidului Acasă Construim Europa, care ieri, 6 aprilie, l-au băgat în spital pe șeful CES Sîngera, după ce l-au stropit cu verde de briliant.

Cazul vicepreședintelui raionului Sîngerei, care în seara zilei de ieri a fost stropit cu verde de briliant de către membrii partidului condus de polițistul Gheroghe Cavcaliuc, va fi cercetat sub aspect penal, anunță Procuratura Generală.

Vicepreședintele raionului Sîngerei din partea Platformei DA, Tudor Tutunaru, a fost stropit în plină stradă de membri ai Partidului Acasă Construim Europa, fiind acuzat că s-ar fi „vaccinat anti-Covid fără rând”.


Pub