Principală  —  IMPORTANTE   —   FOTO/ A fost amenajat un…

FOTO A fost amenajat un nou drum de acces către Cimitirul „Sfântul Lazăr”. Conducerea Primăriei anunță când cetățenii pot merge să facă curățenie la mormintele celor dragi

Un nou drum de acces a fost amenajat către noul sector al Cimitirului „Sfântul Lazăr” din Capitală. Anunțul a fost făcut de către primarul Capitalei, Ion Ceban, printr-o postare pe Facebook. Edilul Capitalei menționează că inaugurarea drumului va fluidiza traficul și va diminua aglomerația care se formează la intrarea principală în cimitir.

Tot în mesajul postat pe Facebook, Ion Ceban susține că în câteva zile urmează să fie finalizate lucrările de amenajare a blocului administrativ, dar și a sălii funeralii. În

La solicitarea locuitorilor capitalei care au rude înhumate la Cimitirul ,,Sfântul Lazăr” din capitală, a fost amenajat un drum de acces de la str. Doina către primele morminte din sectorul nou al cimitirului. Această problemă exista de mai mulți ani, oamenii nu puteau ajunge la morminte. Totodată, pentru a fluidiza traficul în cimitir şi a diminua din aglomeraţia care se creează permanent la intrarea centrală, a fost amenajată a treia poartă de acces. Aceasta la fel este amplasată în preajma sectorului nou. Până la sfârşitul săptămânii vor fi finalizate şi lucrările de amenajare a blocului administrativ şi a sălii pentru funeralii”, scrie Ceban.

În context, primarul Capitalei a anunțat programul în care cetățenii pot merge, înainte de sărbătorile pascale, să facă curățenie la mormintele celor dragi.

Oamenii pot merge până la sărbătorile Pascale să facă curăţenie la mormintele celor apropiaţi pe parcursul întregii săptămâni de la ora 8:00 până la 17:00, iar sâmbăta şi duminica de la 08:00 până la 15:00”, se menționează în mesajul postat de către Ion Ceban.

Anul acesta cretinii ortodocși vor sărbători Paștele Blajinilor pe 10 mai.