(video) Spotify lansează Car Thing pentru maşinile care nu au niciun fel de sistem multimedia

Compania Spotify a dezvăluit primul său gadget conceput pentru a fi utilizat în mașini. Car Thing este o telecomandă pentru serviciul de streaming audio Spotify şi oferă acces la biblioteca dvs audio, playlisturi, podcasturi, aproape cum s-ar opera în aplicaţia care există pentru dispozitive mobile.

Car Thing este realizat sub forma unei tablete foarte compacte cu un ecran tactil de 4.0 inci, care poate fi controlată şi prin acea rotiţă destul de impunătoare, localizată pe partea sa dreaptă, în timp ce butonul de sub aceasta este pentru comanda “Înapoi”. Mai există câteva butoane pe marginea superioară a dispozitivului, dar şi patru microfoane local.

Rotița vă permite să parcurgeți listele și să selectați melodiile sau listele de redare dorite mai uşor, iar butoanelor superioare le pot fi atribuite liste de redare, podcasturi preferate sau alte comenzi personalizate.

Există suport şi pentru un control vocal: trebuie doar să spuneţi “Hey Spotify”, apoi puteți cere să comutați piesa sau să audiați albumul dorit.

Car Thing poate fi un bun gadget, inclusiv un cadou, pentru posesorii de maşini mai vechi care nu au niciun fel de sistem multimedia, mai ales unul care acceptă interfeţele moderne Apple CarPlay și Android Auto. Mai mult, permite distribuirea responsabilităților playerului și navigației între el și smartphone-ul dvs.

Car Thing necesită o conexiune Bluetooth cu smartphone-ul dvs (pentru acces la internet) și un abonament premium Spotify. Este alimentat de o priză de 12 volți (este inclus un cablu USB-A la USB-C).

Car Thing are un preț de 79.99 dolari, iar în acest moment compania a organizat o promoție și propune să vă înscrieți pe o listă de așteptare pentru a obține gadgetul gratuit! Va trebui să plătiți doar pentru livrare, însă oferta este valabilă doar în SUA!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/