vineri, 19 aprilie, 2024
7.7 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeCalități necunoscute ale Combinelor Deutz Fahr cu capacități mai mari, la cele mai mici...

Calități necunoscute ale Combinelor Deutz Fahr cu capacități mai mari, la cele mai mici prețuri

Recomandate

Mai pot fi întâlnite și astăzi modele mai vechi de combine Deutz Fahr în gospodăriile fermierilor fiind în continuare utilizate și recunoscute pentru calitatea lucrului făcut.

Desigur, noile modele moderne le depășesc cu încredere pe acestea și devin tot mai solicitate de către fermieri, datorită capacităților și avantajelor tehnologice prin care se deosebesc de restul combinelor de pe piață.

Astăzi, compania Agromotor-premium, dealer oficial și exlusiv al companiilor germane Deutz Fahr și Amazone, cu centrul tehnic modern construit în comuna Sociteni, Ialoveni oferă o gamă largă de tractoare și combine Deutz Fahr direct de la producător.

Având o istorie de peste 150 de ani în constructia de mașini agricole, iar în domeniul construcției combinelor de recoltat începând cu anii 50 ai secolului trecut, compania Deutz Fahr a investit insistent în dezvoltarea acestui segment atingând cote tehnologice ce permit împărțirea gamei de combine după puterea motoarelor și componentelor tehnice în patru serii:

  • combinele mici Seria 5;
  • Seria 6, considerată seria medie;
  • Seriile 7 și 9, care pot fi considerate mari și foarte mari, ce îmbină productivitatea sporită cu ultimele norme ecologice.

Construcția combinei este configurată tehnic, în așa mod, încât indiferent de condițiile de recoltare se pot obține rezultate net superioare!

Recolte cu până la 20% mai mari, datorită sistemului TS

TS – turbo separatorul face separarea forțată a boabelor, asigurând recoltarea de calitate înaltă, impurităti minime și fără spargere a boabelor, indiferent de condițiile de lucru, umezeala ridicată sau de gradul de îmburuienare a culturii.

Poziția Turbo separatorului poate fi reglată în cinci poziții, în funcție de cultură și de starea culturii. Acest turbo separator poate crește productivitatea combinei cu până la 20%.

Recolta obținută va fi atât de curată, încât nu va mai trebui vânturată!

•Recoltare mai bună, boabe întregi – pierderi minime.
• Reductor performant de micșorare a turațiilor ⁃ până la 210 rot/min, cel mai mic de pe piață.
• Contrabătătoare secționate.
• Unghi de înfășurare a bătătorului 121 grade, reglaj independent față/spate.
• Suprafață de recoltare mărită.
• Turboseparator – chiar și la combine mai mici Deutz Fahr 6205 TS , heder 5,4 m.

O scuturare și separare mai bună a boabelor

  • Mai multe praguri în cascadă pe scuturători.
  • Pereți de separare a boabelor pe site mult mai înalți.
  • Gradul de Înclinare al sitelor mai mare.
  • Turboventilator ce asigura fluxul continuu de aer care este repartizat uniform pe întreaga suprafață.
  • Sistem de retur dublu – pe ambele părti.
  • Combinele Deutz Fahr pot fi dotate cu tocător cu două tipuri de cuțite – simple, pentru păioase și fortificate – pentu porumb.

Motor Deutz cu cel mai scăzut consum de combustibil

Un alt avantaj este consumul redus de combustibil datorită motorului Deutz Fahr dotat cu sistemul patentat DCR – deutz common rail cu lubrifierea pompelor cu ulei NU cu motorină, nefiind exigent față de calitatea motorinei, ce prelungește durata de viață a pompelor și însuși a motorului.

  • Operare simplă – ușor și comod în lucru.
  • Pentru ușurarea deservirii tehnice, combina poate fi dotată cu gresare centralizată.

De precizat că transmisia acestor combine este concepută foarte simplu. Pe o parte a combinei este partea mecanică, pe cealaltă parte a combinei este partea hidraulică, astfel încât nu există aglomerație de curele, numărul de curele este foarte redus și posibilitatea de intervenție în cazul în care o curea trebuie întinsă sau trebuie înlocuită, se face foarte rapid și foarte simplu.

Combinele Deutz Fahr asigură un confort sporit

Spațiul din cabină este relaxant, cu aer condiționat, scaun pneumatic, geantă frigorifică. Cu o vizibilitate mărită, este ușor de urmărit întreaga suprafață a hederului, precum și spre buncăr prin geam unde se poate observa destul de ușor calitatea boabelor, dacă acestea sunt curate, cu un monitor de comenzi ușor de operat, intuitiv, fără prea multă pregătire a operatorului, gândit pentru a petrece ore
mai multe fără oboseală în timpul recoltării.

Opțional, pot fi instalate camere video pentru a putea urmări ușor în spate conectarea hederului sau supraveghetea tubului pentru descăcat, care este bine iluminat noaptea.

Service-ul, pregătit pentru a înlătura orice problemă imediat, în timpul recoltării chiar și duminica.

  • Darea în exploatare – punerea în lucru.
  • Rapid cu orice problemă – ingineri instruiți, practică acumulată.
  • Piese originale și mentenață asigurată – campanii de oferire a reducerilor.
  • Echipă comună cu utilizatorul în asigurarea calității exploatării atât în timpul garanției, cât și post garanție.

Preț mic – calitate înaltă

Astfel, prețurile mașinilor de recoltat de la Deutz-Fahr nu au concurență în acest moment pe piața din Moldova dacă luăm în calcul și calitatea lucrului efectuat.

Mai mult, fermierii au la dispoziție un șir de facilități și sprijin din partea dealerului „Agromotor – Premium” atât pe partea tehnică, cât și pe partea financiară pentru achiziția unei combine de cea mai înaltă calitate chiar și la seriile mici și mijlocii, ce le face să se deosebească mult de cele de pe piață.

Pentru achiziția unei combine adresați-vă cu încredere dealerului oficial și exclusiv în R Moldova „Agromotor – Premium”, telefon de contact 069150696 – Manager superior vânzări Andrei Josan.

Compania FPC „Aprocomteh” SRL cu denumirea comercială „Agromotor- Premium” Director general A. David.

Agromotor Premium
Agromotor Premium
Dealer oficial și exclusiv în Republica Moldova al brand-urilor germane Deutz-Fahr și Amazone, semănătorile Sola, utilajele italiene Sicma și balotierele italiene Mascar.

Citește și ›

Advertoriale