image
Sursa foto: Getty Images

"Blonde Bomber", senzație la cântarul oficial, de nerecunoscut la finalul luptei

Ebanie Bridges (34 de ani) a făcut senzație la cântarul oficial dinaintea luptei pentru centura WBA cu britanica Shannon Courtenay (27 de ani), însă la finalul confruntării sportiva de la Antipozi nu mai putea fi recunoscută cu ușurință.

"Blonde Bomber", așa cum este supranumită Ebanie Bridges, a apărut într-o lenjerie îndrăzneață la cântarul oficial, fapt ce a stârnit atât admirație, cât și multe critici, inclusiv din partea adversarei sale Shannon Courtenay.

"Vrem ca boxul feminin să aibă cât mai mulți urmăritori, dar din alte motive. Sunt femei care au dat totul pentru a ajunge acolo unde sunt și nu ar trebui să vorbim despre lenjerii intime", a spus britanica.

Duelul din ring a fost extrem de spectaculos în arena SSE din Londra, dar deznodământul nu a fost pe placul lui Ebanie Bridges. Decizia arbitrilor a fost unanimă în favoarea lui Courtenay, 97-94, 98-92 și 98-92. În plus, fața australiencei nu arăta deloc bine. Cu ochiul tumefiat, Ebanie a avut puterea să glumească: "Fără modelling pentru câteva zile", a scris pe contul său de Twitter.

A fost prima înfrângere a lui Ebanie Bridges după cinci victorii la rând (2 prin K.O.), în timp ce Shannon "Baby Face Assassin" Courtenay a bifat al șaptelea succes (3 prin K.O.). "Nu am putut câștiga titlul, dar am luptat din toată inima. Felicitări lui Shanny", și-a acceptat cu sportivitate înfrângerea Ebanie Bridges.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: