Un medic stomatolog din Bălți a decedat din cauza Covid-19: „A plecat prea devreme la doar 49 de ani, lăsând în urmă trei copii”

Republica Moldova a mai pierdut un medic din cauza Covid-19. Este vorba despre medicul stomatolog Dorin Mărgărint. Acestea a activat la o clinică din Bălți. Anunțul trist a fost făcut de colegii săi.

Foto: Veronica Simionica Hasnaș/Facebook

„Societatea Stomatologică din municipiul Bălți regretă profund, trecerea la cele veșnice a medicului stomatolog, Dorin Mărgărint,

ÎI „Estet-Dent”, un profesionist de valoare, un om de o cumsecădenie rară, care în dimineața zilei de duminică, a pierdut lupta cu virusul Covid-19... A plecat prea devreme... la, doar, 49 de ani, lăsând în urmă 3 copii, soția, vise și speranțe neâmplinite, tristețe și durere... Sincere condoleanțe și compasiune familiei și rudelor îndoliate... Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Lumina Împărăției Sale....

Zbor lin spre eternitate, Doctore...”, scrie într-un mesaj

Ieri Ministerul Sănătății a anunțat despre înregistrarea altor 19 de decese provocate de Covid-19. Bilanțul victimelor a ajuns la 5 388.


Pub