(video/update) Clipă de neatenție! Într-o intersecție din capitală o femeie a fost la un pas de a fi luată pe capotă cu tot cu un cărucior

(update) Ofiţerul de presă a Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, Svetlana Scripnic, ne-a comunicat că șoferul a fost identificat și invitat de bună voie la poliție pentru a fi sancționat!


Într-o intersecție din capitală (Dosoftei-Lazo), în această dimineaţă, o femeie a fost la un pas de a fi luată pe capotă cu tot cu un cărucior pe care îl împingea. Posesorul camerei de bord afirmă că, din fericire, niciun copil nu se afla în el.

Clipa de neatenţie a conducătorului auto care apare în cadru l-ar fi costat scump, însă a reuşit să frâneze într-un ultim moment. Oare chiar nu a văzut la timp pietonul, acesta apărând în unghiul mort exact când făcea manevra la stânga? Chiar şi aşa, gestul şoferului a fost şi mai mult criticat pentru că nici nu s-a oprit să vadă dacă e tot ok cu femeia şi să-şi ceară iertare măcar.

Potrivit informaţiilor disponibile, incidentul a avut loc în preajma unei grădiniţe de copii. Mama se întorcea de acolo după ce şi-a dus copilul cu acel cărucior.

VIDEO: facebook.com/tamara.tcaci

Cmentariile sunt închise