/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Au dat darea de seamă lui Dodon. Ceban și consilierii municipali, chemați la raport de liderul PSRM

missing
12 aprilie 2021, ora 19:12

Deși Igor Dodon nu deține nicio funcție în stat, acesta a participat la o ședință comună cu Ion Ceban și consilierii fracțiunii Partidului Socialiștilor (PSRM) din Consiliul Municipal Chișinău (CMC). În cadrul întrevederii, edilul Capitalei i-a raportat liderului socialiștilor cum decurge procesul de vaccinare în rândul profesorilor.

Pe rețelele sociale, Igor Dodon a scris că „am propus primarului general, Ion Ceban, și colegilor din fracțiunea municipală PSRM să asigure vaccinarea de urgență a angajaților din sectorul educație pentru a reveni la studii cu prezența fizică în clase, în cel mai scurt timp posibil. Asta în condițiile în care 90% din personalul medical din municipiu a fost deja vaccinat”.

În context, Ion Ceban a relatat că în prezent circa 30 la sută, sau 2 500 dintre cadrele didactice din școlile și grădinițele de copii din capitală au fost vaccinate.

Fără nicio funcție oficială, Igor Dodon a venit anterior și cu unele recomandări în vederea retragerii sau minimalizării restricțiilor impuse pe perioada stării de urgență.

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram