(video) Confuzie de nume în Parlament. Buza: „Vă cereți scuze public”. Slusari: Nu aveți nicio atribuție, la noi foarte mulți „Buzi” în țară
Confuzie de nume în Parlament. Deputatul Platformei DA, Alexandr Slusari, a menționat că din „troika care în 2013-2014 într-o veselie au dat în 3 luni creditele neperformante, fără consiliul de creditor”, ar face parte Ilan Șor și o persoană cu numele de familie Buza. În replică, deputatul Ghenadie Buza i-a cerut lui Slusari scuze publice și să fie mai atent. „Nu aveți nicio atribuție, la noi foarte mulți Buzi în țară”, a răspuns Slusari.
Foto: colaj/captură de ecran

„Văd că râd și colegii în sală. Dumneavoastră ați anunțat familia Buza. Vă rog, vă cereți scuze public să vă audă toată lumea și hai să fim atenți, ori dacă este cineva Buza, care are aici tangențe, poftim spuneți cine este”, a declarat Buza.

„Domnule președinte de comisie, dacă cumva v-am afectat, cer scuze, dumneavoastră aveți alt nume. Acolo este vorba despre Stanislav Budza, care este o rudă a actualului președinte de Sindicate și despre el foarte mult o să vorbim când o să fie prezentat raportul despre furtul Patrimoniului Sindicatelor. Nu aveți nicio atribuție, la noi foarte mulți buzi în țară”, a replicat Slusari.



Pub