/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Accident în Hîncești. O adolescentă a ajuns la spital, după ce mașina în care se afla a derapat 

missing
10 aprilie 2021, ora 21:07

Un accident rutier s-a produs pe data de 10 aprilie curent în apropiere de satul Rusca din raionul Hîncești. O adolescentă de 13 ani a ajuns la spital, după ce mașina în care se afla a derapat de pe traseu. Poliția spune că de vină s-ar face șoferul, care a pierdut controlul volanului. 

Șoferul de 41 de ani conducea un „Mercedes”. În timp ce se deplasa într-o curbă periculoasă el a pierdut controlul volanului, a părăsit carosabilul și a derapat pe acostament.

În urma accidentului a fost solicitată ambulanța. Medicii au acordat ajutorul necesar fetei de 13 ani. După aceasta, adolescenta a fost transportată la spital, pentru investigații suplimentare.

Șoferul nu a avut nevoi de îngrijiri medicale. În urma testării, oamenii legii au stabilit că acesta nu se afla în stare de ebrietate. Polițiștii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

 

 

 

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram