Au fost date în arendă încă 8 locuri pentru amplasarea gheretelor, în sumă totală de 16,6 milioane de lei

Primăria municipiului Chișinău informează că la Licitația deschisă nr. 5 pentru obținerea dreptului de a încheia un contract pentru amplasarea unității de comerț ambulant stradal pe teritoriul capitalei, desfășurată vineri au fost adjudecate 8 locuri, în valoare totală de 16,6 milioane de lei. Locul cu nr. 9 a fost exclus din concurs din cauza lipsei de solicitanți.

Foto: UNIMEDIA

Cel mai scump loc de comerț din cadrul licitației a fost oferit la prețul de 4,63 milioane de lei, pentru o gheretă amplasată în sectorul Râșcani, pe str. Miron Costin (Complexul Memorial „Feciorilor Patriei – Sfântă Amintire”). De asemenea, au fost date sume mari pentru amplasarea gheretelor în Scuarul Catedralei – 3,97 milioane de lei și în Parcul „Valea Morilor” – 3,69 milioane de lei. Termenul contractului pentru dreptul de comercializare este de 5 ani.   

La licitația curentă au fost expuse locurile rămase din cele precedente, după ce agenții economici desemnați drept câștigători nu au achitat costurile pentru amplasamentele adjudecate.


Pub