Alți 32 de cetățeni au decedat din cauza Covid-19

 

Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale informează despre alte 32 de decese provocate de Covid-19. Bilanțul victimelor ajunge la 5339 de persoane.

 

Foto:

Decese provocate de Covid-19:

Deces 5308: Bărbat de 72 de ani, din r. Sîngerei. Internat la SR Sîngerei. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, angor pectoral.

Deces 5309: Femeie de 80 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SC al MSMPS. Comorbidități: cancer pulmonar.

Deces 5310: Femeie de 52 de ani, din r. Strășeni. Internată la SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: cardiopatie, angor pectoral, diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 5311:Femeie de 63 de ani, din mun. Chișinău. Internată la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie, insuficiență renală.

Deces 5312: Bărbat de 93 de ani, din mun. Chișinău. Deces la domiciliu, refuz de spitalizare. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 5313: Bărbat de 67 de ani, din mun. Chișinău. Internat la Spitalul de Stat. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 5314: Femeie de 88 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SC al MSMPS. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, cardiopatie.

Deces 5315: Femeie de 63 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCM „Gh. Paladi”. Comorbidități: diabet zaharat, boală cerebrovasculară, hipertensiune arterială.

Deces 5316: Bărbat de 61 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCM „Gh. Paladi”. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie.

Deces 5317: Bărbat de 64 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCM „Sf. Arhanghel Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, angină pectorală, diabet zaharat.

Deces 5318: Bărbat de 73 de ani, din r. Soroca. Internat la SR Soroca. Comorbidități: bronhopneumopatie obstructivă cronică, hipertensiune arterială, cardiopatie, boală cerebrovasculară.

Deces 5319: Femeie de 73 de ani, din r. Dubăsari. Internată la SR Criuleni. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 5320: Femeie de 57 de ani, din r. Criuleni. Internată la SR Criuleni. Comorbidități: insuficiență cardiacă, cardiopatie ischemică, bronhopneumopatie obstructivă cronică, hipertensiune arterială.

Deces 5321: Femeie de 86 de ani, din r. Dubăsari. Internată la SR Criuleni. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 5322: Femeie de 60 de ani, din r. Cahul. Internată la SR Cahul. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces 5323: Femeie de 59 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, obezitate.

Deces 5324: Femeie de 84 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, obezitate.

Deces 5325: Bărbat de 64 de ani, din r. Ciadîr-Lunga. Internat la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, obezitate.

Deces 5326: Bărbat de 67 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, diabet zaharat.

Deces 5327: Bărbat de 62 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, nefropatie.

Deces 5328: Femeie de 63 de ani, din r. Ialoveni. Internat la SC de Boli Infecțioase „Toma Ciorba”. Comorbidități: Diabet zaharat, hipertensiune arterială, pielonefrită cronică.

Deces 5329: Bărbat de 61 de ani, din r. Rîșcani. Internat la SR Rîșcani. Comorbidități: cardiopatie, accident vascular cerebral.

Deces 5330: Femeie de 62 de ani, din r. Ungheni. Internată la SCR. Comorbidități: angor pectoral, fibrilație atrială, diabet zaharat, insuficiență cardiacă.

Deces 5331: Bărbat de 68 de ani, din r. Leova. Internat la SCR. Comorbidități: cardiopatie, insuficiență cardiacă, obezitate.

Deces 5332: Femeie de 69 de ani, din r. Cahul. Internată la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, diabet zaharat, obezitate.

Deces 5333: Femeie de 84 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, enecfalopatie, obezitate.

Deces 5334:Bărbat de 64 de ani, din Transnistria. Comorbidități: cardiopatie ischemică, insuficiență cardiacă.

Deces 5335: Femeie de 60 de ani, din Transnistria. Comorbidități: cardiopatie ischemică, obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 5336: Femeie de 79 de ani, din Transnistria. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 5337: Bărbat de 72 de ani, din Transnistria. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 5338: Bărbat de 59 de ani, din Transnistria. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială.

 Deces 5339 : Cu profund regret, MSMPS exprimă sincere condoleanțe familiei îndurerate și colegilor, în legătură cu trecerea la cele veșnice a Dlui Liviu Petrov, în vârstă de 60 de ani, care a activat în calitate de director al Centrului Medicilor de Familie din r. Briceni. Acesta a fost internat la SCR „Timofei Moșneaga” pe data de 23 martie curent. Dl Liviu Petrov a dedicat peste 30 de ani sistemului medical, fiind un specialist dedicat profesiei sale. Dumnezeu să îl odihnească în pace.


Pub