(video) Rapperul şi actorul DMX a decedat la 50 de ani, după ce ar fi suferit un infarct

Rapperul şi actorul american Earl Simmons, cunoscut sub numele de scenă DMX, sau Dark Man X, a murit vineri, la vârsta de 50 de ani, după ce ar fi suferit un infarct în urma unei supradoze, conform relatărilor din media, informează Reuters, citează Agerpres.

Foto: i1.wp.com

Printre cele mai cunoscute melodii ale artistului de succes se numără „Party Up (Up in Here)” şi „X Gon' Give It To Ya”.

Cariera sa a fost marcată de probleme cu legea şi condamnări la închisoare.

„Suntem profund întristaţi să anunţăm astăzi că îndrăgitul nostru DMX, pe numele său Earl Simmons, a decedat la vârsta de 50 de ani la White Plains Hospital, înconjurat de familie, după ce în ultimele zile a fost conectat la aparate pentru menţinerea în viaţă”, a scris familia rapperului într-un comunicat citat de revista People.


DMX şi-a pierdut cunoştinţa în locuinţa sa, a declarat familia sa, şi a fost transportat la un spital din New York unde, potrivit fostului său manager, a fost conectat la aparate, fără activitate cerebrală.

Publicaţiile specializate în informaţii mondene TMZ şi Billboard au relatat că DMX a suferit un infarct în urma unei supradoze.

Albumul său „And Then There Was X” a fost cel mai bine vândut dintre produsele sale discografice, certificat de cinci ori multi-platină.


 DMX a lansat opt albume de studio şi a fost nominalizat la trei premii Grammy.

DMX şi-a adus contribuţia la peste 40 de producţii cinematografice şi de televiziune, printre acestea numărându-se „Belly”, „Romeo Must Die”, „Cradle 2 the Grave” şi ”Exit Wounds”.

Potrivit relatărilor din media, el a avut 15 copii. 


Pub