Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Bogdan Nigai

Ştiri / Economic

09 Apr. 2021 / 14:00

Bunurile şi serviciile întreprinderilor mici şi mijlocii, la un click distanţă

Printr-un simplu click vom putea face cumpărături online în cadrul expoziţiei „SMExpo 2021” pentru întreprinderile mici şi mijlocii. Anunţul a fost făcut vineri, 9 aprilie, de Camera de Comerţ şi Industrie(CCI) împreună cu Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM). Potrivit autorităţilor, odată cu pandemia globală, activitatea pieţelor s-a micşorat semnificativ, iar acest eveniment îşi propune promovarea întreprinderilor mici şi mijlocii din toate sectoarele economiei dincolo de hotarele Republicii Moldova, ceea ce ar duce la facilitarea activităţii de business global, creşterea numărului de contacte, precum şi găsirea de noi clienţi sau furnizori, informează Moldova 1.


„Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova (CCI) împreună cu ODIMM a venit cu un suport pentru sectorul întreprinderilor mici şi mijloci prin această expoziţie. Conform datelor statistice, în 2019 în Republica Moldova erau înregistrate circa 60 de mii de companii care reprezentau acest sector şi în cadrul cărora activau cei mai mulţi angajaţi”, a menţionat directorul CCI, Sergiu Harea. 

Expoziţia se va desfăşura în perioada 3-18 iunie, iar taxa de participare pentru expozanţi este de 2000 de lei. Totodată, producătorilor autohtoni taxa le va fi rambursată de către ODIMM.

Comentarii