(foto) Skoda introduce pentru prima dată versiunea SPORTLINE pentru modelul Octavia

Skoda adaugă și mai multe variante la gama sa cuprinzătoare de modele Octavia și oferă acum a patra generație a bestseller-ului său într-o nouă versiune dinamică SPORTLINE! Aceasta se poziţionează între nivelul de echipare Style şi versiunea de top RS.

Skoda spune că o oferă pentru prima dată pentru Octavia şi cel mai probabil se referă că o va pune la dispoziţie la nivel internaţional, deşi generaţia anterioară (facelift) a avut una care fusese disponibilă doar pentru piaţa britanică.

Caracteristici cheie:

  • Exteriorul noului model este definit de elementele negre familiare din variantele SPORTLINE ale altor serii de modele Skoda. Bara față distinctivă, cadrul grilei de radiator și inscripţia de pe hayon sunt toate în negru lucios. În difuzorul posterior negru, la fel de lucios, un element de finisare cromat adaugă un truc vizual. Liftback-ul mai are un spoiler spate negru. Aripile din față sunt împodobite cu ecusoane SPORTLINE.
  • Echipamentul standard include jante din aliaj Pulsar de 17 inci cu finisaj negru lustruit. Disponibile ca opțiune sun jante negre metalice de 18 inci Vega și, exclusive pentru versiunea SPORTLINE modelul Taurus din aliaj, negru lustruit, de 19 inci.
  • Interiorul este inspirat de nivelul de echipare Style și include un finisaj din țesătură pentru tabloul de bord, precum și benzi decorative în Piano Black. Scaunele sport au tetiere integrate și sunt echipate cu tapițerie specială respirabilă ThermoFlux. Volanul sport multifuncțional are trei spițe și o insignă SPORTLINE, în timp ce pragurile decorative ale ușilor din faţă vin cu inscripții OCTAVIA. În plus, noua versiune impresionează și prin caracteristicile familiare Simply Clever, cum ar fi un port USB-C pe oglinda retrovizoare.
  • Sub capotă poate fi instalat un 1.5 TSI (150 CP) + un DSG opțional cu 7 trepte și tehnologie mild hybrid; un 2.0 TSI (190 CP) + DSG și tracțiune integrală standard; o unitate de propulsie pluh-in hybrid cu 204 CP (pe Octavia iV SPORTLINE); o unitate G-TEC care poate consuma şi gaz natural comprimat (130 CP); un 2.0 TDI în versiune cu 115, 150 sau 200 CP. Motorul diesel cu 150 CP are ca opțiune DSG și tracțiunea integrală, în timp ce pentru cel cu 200 CP sunt dotări standard.
  • Opţionalul sistem DCC Dynamic Chassis Control adaugă fler vizual și caracteristici de conducere individualizate. Oferă 15 setări, de la confortabil la sport și reglează continuu caracteristicile de amortizare.
  • Caracteristicile opționale de siguranță includ sistemul proactiv de protecție a ocupanților Crew Protect Assist cu funcție anti răsturnare, sisteme de asistență inovatoare precum Collision Avoidance Assist și Turn Assist, precum și noul airbag central între scaunele din față.

Cum arată la interior şi care este preţul de start a noii versiuni nu s-a anunţat.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-video-test-drive-noua-generatie-skoda-octavia-1-5-tsi-mt6-ambition/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/