(video) Accident grav cu implicarea unei maşini INSP în raionul Străşeni. A fost lovită puternic din spate

Un accident de circulaţie mai neobişnuit s-a produs în această după amiază cu implicarea unui echipaj INSP care patrula pe traseul R-1 Chişinău-Ungheni-Sculeni. Automobilul de serviciu a fost lovit puternic din spate.

Din datele oficiale disponibile, s-a întâmplat în preajma intrării în localitatea Bucovăţ din raionul Străşeni, pe un tronson de drum unde există indicatorul de curbă periculoasă. Activând la depistarea conducătorilor care încalcă limita de viteză, radarul din maşina INSP a fixat un autoturism care rula cu 169 km/h, iar pentru a-l trage pe dreapta pe vitezoman s-a inclus girofarul şi s-a început manevra de virare pentru întoarcere pe sensul opus.

În tot acest timp scurt cât se aştepta efectuarea manevrei de întoarcere în siguranţă maşina cu girofar a fost lovită din spate de un BMW X5. Ambii polițiști purtau centura de siguranță şi s-au ales cu leziuni uşoare, însă şoferul din X5 nu purta centura cuplată, motiv pentru care a fost examinat de o echipă de medici.

Din câte se pare, vitezomanul a putut scăpa de pedeapsă pentru un moment.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/