/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ „Afacere” cu anabolizante, dată peste cap de PCCOCS și ofițerii INI. Au fost ridicați zeci de mii de euro și dolari, obținuți fraudulos

09 aprilie 2021, ora 19:07

Cinci membri ai unui grup criminal organizat au fost plasați în arest preventiv, fiind învinuiți pentru trafic de anabolizante în statele CSI. Procurorii PCCOS și ofițerii Inspectoratului Național de Investigații au deconspirat activitatea infracțională a indivizilor după ce i-au documentat în perioada septembrie 2020 – martie 2021.

Bărbații au vârste cuprinse între 25 și 35 de ani. Trei dintre ei sunt din Chișinău, unul este din regiunea transnistreană, iar cel de-al cincilea etse cetățean al Ucrainei.
După reținere, oamenii legii au efectuat percheziții la domiciliile bărbaților, în mașinile și garajele pe care le dețin. În urma acestora, au fost ridicate cantități mari de anabolizante, droguri, calculatoare portabile folosite pentru administrarea magazinului de comercializare a anabolizantelor, precum și mijloace băneşti în numerar, provenite din activitatea infracţională, în valoare de zeci de mii de euro și dolari americani. De asemenea, au fost ridicate și automobilele de lux, în valoare de aproximativ cinci milioane de lei, care ar fi fost procurate din mijloace financiare obținute pe cale infracțională, în vederea unei eventuale confiscări speciale.
Cei cinci indivizi riscă de la patru la zece ani de pușcrie, pentru contrabandă de anabolizante.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram