(video) Portofel plin cu bani, pierdut lângă Piața Centrală, a ajuns, într-un final, la proprietar: Cum s-a întâmplat totul

În după amiaza zilei de ieri, un echipaj al Poliției de Frontieră dislocat cu misiunea de patrulare în regiunea Pieței Centrale, a observat un obiect suspect lângă un gard de plasă. Apropiindu-se au stabilit că este un portofel, care de la primele cercetări s-a dovedit a fi plin cu bani. 

Foto: UNIMEDIA

În perimetrul locului depistării, polițiștii de frontieră au întrebat persoanele pentru a stabili proprietarul în vederea returnării, însă fără succes, stăpânul nu a fost identificat. Operativ, echipajul a transmis portmoneul găsit către Inspectoratul de Poliție Centru, ultimii la scurt timp au identificat proprietarul și l-au invitat la sediu Inspectoratului pentru a-l returna. Este o cetățeancă a Republicii Moldova în vârstă de 41 de ani, iar pierderea era o sumă de 4850 lei moldovenești și 308 euro.

Persoana a mulțumit angajaților Poliției de Frontieră și celor de la Inspectoratul de Poliție Centru pentru operativitate în depistarea lucrurilor pierdute și atitudinea civică față de problema ei.

De menționat, că această patrulă a Poliției de Frontieră, formată din doi angajați ai Direcției echipe mobile a IGPF, a reușit în timpul misiunii sale la Chișinău să identifice acum două zile și o persoană dată în căutare națională. Un tânăr moldovean care este consumator de droguri și anterior a fost judecat. 



Pub