(doc) A fost publicată o listă cu noi restricții valabile pe tot teritoriul țării. Care sunt acestea

mg_4394-scaled

Comisia Națională a Situațiilor Excepționale a publicat lista tuturor restricțiilor impuse pe teritoriul Republicii Moldova.

#1. Se interzice aflarea în spații publice (păduri, parcuri, alei, plaje, zone de agrement, terenuri de joacă etc.) în grupuri mai mari de trei persoane, cu excepția membrilor unei familii.

#2. Se permite reluarea:
— antrenamentelor pentru pregătirea participării în turnee internaționale a sportivilor, membri ai loturilor naționale, cu respectarea obligatorie a tuturor măsurilorde prevenire și control al infecției COVID;
— a competițiilor sportive desfășurate în aer liber, fără spectatori, de către federațiile
sportive naționale acreditate de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării,cu respectarea măsurilor de sănătate publică și a Instrucțiunilor aprobate de MinisterulEducației, Culturii și Cercetării.

#3. Se permite organizarea stagiilor de practică în învățământul profesional tehnic și superior pentru elevii/studenții din grupele absolvente.

Nerespectarea prevederilor/măsurilor stabilite de Comisia pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova constituie pericol pentru sănătatea publică și va servi temei de tragere la răspundere contravențională și/sau penală a persoanelor vinovate.

Mai multe detalii vedeți în documentul de mai jos.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente