(video) Costiuc s-a pornit să îl stropească pe Cavcaliuc cu „зеленка”: Să-l facem verde ca pe Shrek

Liderul Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, a stropit cu verde de briliant sigla de la sediul Partidului Acasă Construim Europa, în semn de nemulțumire, după ce membrii PACE l-au băgat în spital pe șeful CES Sîngera, pe motiv că s-ar fi vaccinat înaintea medicilor. Costiuc a declarat că intenționa să îl stropească pe Cavcaliuc cu verde de briliant, însă din motiv că nu l-a găsit la sediu, a decis să lase o „amprentă” pe siglă.

Foto:

„Am venit în semn de protest la sediul lor, l-am găsit cu dificultate, cred că o să îi caut să le torn eu „zelenko„. Le-am adus să i-o torn lui Cavcaliuc în cap. Unde dau de el.. Eu o torn în cap, unde îl prind. Am ajuns să ne temem.. Unde dau de tine, își promit din numele oamenilor care ți-ai bătut joc, personal îți vin de hac”, a spus revoltat Costiuc.

Conducerea raionului Sîngerei condamnă acțiunile membrilor Partidului Acasă Construim Europa, care ieri, 6 aprilie, l-au băgat în spital pe șeful CES Sîngera, după ce l-au stropit cu verde de briliant.

Cazul vicepreședintelui raionului Sîngerei, care în seara zilei de ieri a fost stropit cu verde de briliant de către membrii partidului condus de polițistul Gheroghe Cavcaliuc, va fi cercetat sub aspect penal, anunță Procuratura Generală.

La rândul său, Gheorghe Cavcaliuc a venit cu o reacție: „Condamnăm acțiunile abuzive ale procurorilor din Sîngerei, în special a procurorului Zaharia, care acționează la comanda politică și cerem eliberarea imediată a deținutului politic, dl Tudor Balan”, a scris președintele PACE. 

Vicepreședintele raionului Sîngerei din partea Platformei DA, Tudor Tutunaru, a fost oprit în plină stradă de membri ai Partidului Acasă Construim Europa, fiind acuzat că s-ar fi „vaccinat anti-Covid fără rând”.


Pub