(stop cadru) Igor Dodon, către Maia Sandu: Ne vedem la Aeroport

După ce ultima dată s-au întâlnit la consultările de la Președinție, liderul PSRM Igor Dodon și președinta Maia Sandu ar putea să dea ochii din nou. De această dată la aeroportul din Chișinău, atunci când va avea loc evenimentul de recepționare a lotului de vaccin Sputnik, din partea Rusiei.

Foto:

„Vrea să vină la evenimentul de recepționare a vaccinului la aeroport. Cinism fără limită. Nu-i nimic, ne vom întâlni la aeroport, o să vorbim acolo, dacă fuge de întâlniri, ne vedem acolo”, a declarat Dodon, la o emisiune de la Primul în Moldova.

Federația Rusă este dispusă să ofere Republicii Moldova un lot de 180.000 de doze de vaccin Sputnik V. Anunțul a fost făcut de liderul PSRM, Igor Dodon, în timpul vizitei sale în Rusia.

Partea rusă este disponibilă să ofere Moldovei, în timpul apropiat, un lot de vaccin împotriva Covid-19. Despre aceasta ne-a comunicat purtătoarea de cuvânt a Ministerului Sănătății, Cristina Stratulat.

Amintim că Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale a autorizat pentru un an de zile trei seruri împotriva Covid-19: Pfizer, AstraZeneca și Sputnik-V. Agenția Europeană a Medicamentului nu a autorizat vaccinul Sputnik V.


Pub