(video) Tesla Cybertruck va putea fi şi camper! Vezi cum a fost integrată o încăpere de locuit în benă

Pickup-ul Tesla Cybertruck încă nu există produs în serie, dar când se va întâmpla să fie îşi va putea spori versatilitatea prin camperul CyberLandr. Construcţia este unică prin faptul că este instalată direct în caroserie și în poziția de depozitare nu depășește dimensiunile vehiculului original. Nimeni altcineva din lume nu oferă încă o asemenea soluţie!

https://www.youtube.com/watch?v=eipgk-8TJt0

Când este depozitat, CyberLandr dispare în întregime în bena lui Cybertruck și permite închiderea capacului benei și hayonului, astfel încât să creeze o rezistență aerodinamică zero și să ofere un centru de greutate excepțional, fără să afecteze autonomia. Totodată, comparativ cu alte rulote, Cybertruck + CyberLandr se pot deplasa prin terenuri mai accidentate.

Modulul rabatabil oferă confort complet pentru două persoane. Mobilierul este realizat modular și transformabil. Există o bucătărie, o zonă de luat masa, chiar şi duș și toaletă. Scaunele pot fi mișcate liber și chiar scoase în afara maşinii, ori aranjate pe post de locuri de dormit.

Cântăreşte modulul 544 de kilograme, ceea ce reprezintă doar o treime din capacitatea de încărcare a maşinii. Sursa de energie pentru echipamentul compartimentului de locuit va fi bateria pickup-ului, deşi o parte din energie – până la 500 de wați – va putea fi generată prin intermediul panourilor solare de pe acoperiș.

Echipamentul include un televizor de 32 inci, care poate fi agățat la cerere în trei puncte diferite, dar şi internet prin satelit StarLink. Geamurile sunt cu tehnologie electrochromică şi pot deveni opace sau transparente la comandă vocală.

Mai putem observa un frigider, un aragaz, o chiuvetă (filtrarea apei are loc în patru etape cu lumină ultravioletă) şi alte ustensile de bucătărie. Totodată, CyberLandr are un sistem de supraveghere video la 360 de grade şi suportă chiar actualizări OTA.

Camperul va fi realizat în Austin, Texas, lângă locul de producție al Cybertruck. Prețul este de 50.000 de dolari. Cu un avans de 100 de dolari se oferă o reducere de 5.000 de dolari, iar cu un depozit de $5.000 reducerea va crește la $10.000.

Amintim că Tesla Cybertruck măsoară 5.885 mm în lungime, 2.027 mm în lățime și 1.905 mm în înălțime. Bena are o uşă multifuncţională cu o rampă retractabilă în ea, iar pe deasupra este acoperită de o roletă glisantă acţionată electric. Lungimea benei este de practic doi metri (1.981 mm), volumul sub “jaluzea” este de 2.8 metri³, iar geamul din spatele cabinei poate fi coborât pentru acces direct la benă din habitaclu. Capacitatea de încărcare declarată îi este de 1.588 de kg.

Detalii suplimentare:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/