fbpx

video | Răzbunare pentru incidentul de la Sîngerei. Sigla partidului lui Cavcaliuc, vandalizată în direct: „Personal îți vin de hac”

La o zi după incidentul în care vicepreședintele raionului Sîngerei din partea Platformei DA, Tudor Tutunaru, a fost stropit cu verde de briliant de către un membru al formațiunii PACE, conduse de Gheorghe Cavcaliuc, sigla de la sediul partidului a fost și ea stropită cu aceeași substanță. Responsabil de gest se face liderul Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc. Acesta a transmis acțiunea live pe Facebook și s-a declarat solidar cu Platforma DA pe acest caz.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Costiuc l-a criticat vehement pe liderul PACE; Gheorghe Cavcaliuc, despre care spune că a stricat multe vieți în perioada în care a ocupat funcția de șef-adjunct al Poliției Republicii Moldova.

Ghiță Cavcaliuc, unde dau de tine, acolo îți torn „zilioncă” în cap, îți promit. Din numele oamenilor de care ți-ai bătut joc ani de zile, eu personal o să-ți vin de hac. S-a uitat la multe filme Ghiță Cavcaliuc”, a afirmat Vasile Costiuc.

Amintim că PACE i-a reproșat vicepreședintelui raionului Sîngerei că s-a imunizat contra COVID-19 fără a ține cont de rând, iar marți, 6 aprilie, un activist al formațiunii a venit la poarta casei lui Tutunaru, turnându-i peste cap verde de briliant. În rezultat, Tudor Tutunaru a fost internat în spital, alegându-se cu arsuri de gradul I și II la ambii ochi.

Vezi și: Atacul cu verde briliant. Procuratura a inițiat două cauze penale, iar activistul PACE a fost reținut: Ce pedeapsă riscă

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button