/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Dodon evită să spună dacă s-a intersectat sau nu cu Krasnoselski la Moscova

missing
07 aprilie 2021, ora 20:03

Președintele Partidului Socialiștilor (PSRM), Igor Dodon, evită să spună dacă s-a intersectat sau nu cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, în cadrul vizitei de două zile pe care a avut-o în Capitala Federației Ruse. Menționăm că zilele în care cei doi s-au aflat la Moscova au coincis. 

Întrebat în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune „Primul în Moldova” dacă s-a intersectat cu liderul de la Tiraspol, Igor Dodon a spus: „Nu voi spune dacă ne-am văzut sau nu. Asta nu este corect. Să mint tot nu pot, iată de ce nu voi vorbi despre aceasta”.

Igor Dodon a plecat la Moscova în data de 1 aprilie, la o oră de la instituirea stării de urgență în țară pentru următoarele 60 de zile. Ulterior, site-ului oficial al așa – zisei administrații prezidențiale de la Tiraspol, a anunțat că Vadim Krasnoselski a ajuns miercuri seară în Capitala Federației Ruse.

Politicianul nu a renunțat la emisiunea sa nici chiar dacă a plecat la Moscova pentru două zile. Igor Dodon a filmat înregistrarea în incinta Ambasadei Republicii Moldova la Moscova. În aceste condiții, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a solicitat explicațiile de rigoare de la misiunea noastră diplomatică de la Moscova.

Liderul PSRM s-a arătat uimit de nemulțumirile apărute după ce a filmat una dintre edițiile emisiunii sale tradiționale în incinta Ambasadei Republicii Moldova în Rusia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram