/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Noi detalii despre crima de la Hâncești, unde un bărbat a fost găsit împușcat într-o vie

missing
06 aprilie 2021, ora 20:25

Crimă înfiorătoare în satul Pereni, raionul Hâncești. Un bărbat în vârstă de 58 de ani, a fost împușcat mortal într-o plantație de viță de vie. Polițiștii au luat cu asalt localitatea, pentru a da de urmele făptașului. Deocamdată, însă, nu a fost identificat niciun suspect. Victima ar fi fost împușcată dintr-o armă de vânătoare. Atât rudele bărbatului, cât și oamenii din sat, spun că acesta nu părea să fi avut cu cineva vreun conflict.

Tragedia s-a produs, aseară, într-o plantație de viță de vie de la marginea satului. Era în jurul orei 8, când localnicii au auzit un foc de armă. Ulterior, cineva a sunat la 112 și a anunțat că bărbatul în vârstă de 58 de ani zace la pâmânt. Astăzi, poliția a luat cu asalt localitatea.

Totodată, un grup de polițiști a pornit pe câmpuri, în cautare de probe, iar altul – prin sat – pentru a audia sătenii. Vestea i-a zguduit pe oamenii din sat, care habar nu au cine și de ce l-ar fi omorât pe bărbat.

Această femeie, care zice că era rudă cu victima, spune că idee nu are cine ar fi putut face un a ca asta. Pentru a documenta cazul, au fost ridicați pe alertă polițiștii Inspectoratului de Poliție Hâncești, care au format un grup comun de lucru cu Inspectoratul Național de Investigații.

Tot în aceiași localitate, în condiții suspecte, a murit și un tânăr, care a fost dat dispărut în luna decembrie și a fost găsit mort într-un iaz din abia peste 3 luni. Și în acest caz, oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram