image
Sursa foto: Instagram

La aproape 50 de ani, „IronWoman” se pregătește de cea mai importantă competiție din viața sa

Justine Mattera (49 de ani) este o actriță și cântăreață născută în New York, cu cetățenie italiană. Prezentatoarea mai multor show-uri TV în Peninsulă se pregătește pentru primul triatlon important din viața sa.

Justine Mattera a impresionat de-a lungul carierei prin forma fizică de invidiat, iar pasiunea sa pentru sport a împins-o să participe la prima cursă cu adevărat importantă din viața sa. Italianca a dezvăluit cum se antrenează pentru Triatlonul Internațional de la Bardolino.

"Voi participa la Bardolino, o cursă istorică. Trebuie să se stabilească data și să se confirme, va fi primul meu triatlon olimpic important, prestigios. Mă pregătesc atât în ​​aer liber, cu alergare și înot în patru sesiuni pe săptămână, și acasă, pe role.

Și apoi lucrez la consolidare de cel puțin trei ori pe săptămână: genuflexiuni, abdomene și alte exerciții fizice. Nu am mult timp disponibil: copiii mei învață de acasă și trebuie monitorizați și ajutați", a declarat Justine Mattera, pentru Gazzetta dello Sport.

De asemenea, Justine Mattera a vorbit despre rutina sa zilnică, în afara antrenamentului pentru competiții: "În fiecare dimineață, 50 de genuflexiuni pentru picioare și fese, 50 de flotări și 50 de abdomene. După micul dejun, alergare și înot. Și de două ori pe săptămână un curs de dans online".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: