image
Sursa foto: captură video

VIDEO // Un tânăr de 28 de ani a murit, după ce a fost bătut și împins de pe un pod din Nisporeni

Un tânăr de 28 de ani a murit pe patul de spital, după ce a fost agresat fizic și împins de pe un pod dintr-un parc din orașul Nisporeni.

Potrivit poliției, pe data de 31 martie, în timp ce victima de 28 de ani se odihnea pe o bancă din parc, de el s-a apropiat un tânăr de 19 ani, cu care anterior a avut un conflict pe rețelele de socializare.

Între cei doi s-a iscat o ceartă, iar tânărul de 19 ani având scopul de a se răzbuna i-a aplicat victimei o lovitură cu pumnul în față, apoi l-a împins peste un pod cu înălțimea de doi metri. În urma căzăturii de la înălțime, tânărul de 28 de ani a fost transportat la spital cu diverse traumatisme.

În urma examinării medicale, victima a fost diagnosticată cu traumatism vertebro-modular închis grav, luxația vertebrei C5 și contuzia medulară. Astăzi, din cauza leziunilor primite tânărul de 28 de ani s-a stins pe patul de spital, în secția de reanimare a IMU Chișinău.

Ofițerul de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol, a declarat pentru Jurnal.md că acest caz a fost inițiată o cauză penală, iar făptasul a fost reținut.

Vă avetizăm că urmează imagini cu impact puternic emoțional. +18.

Noutăţile partenerilor

comentarii: