PCCOCS va contesta decizia prin care Gheorghe Orlov, alias Jora, a fost achitat de magistrați și eliberat din arest

Procurorii PCCOCS vor contesta decizia prin care Gheorghe Orlov, cunoscut ca Gheorghe Nazaruc, a fost achitat de magistrați și eliberat din arest la domiciliu.

Foto:

„După publicarea sentinței integrale, cu includerea părții motivatoare, procurorii PCCOCS vor lua act de raționamentele acesteia pentru argumentarea apelului”, ne-a spus purtătorul de cuvânt al PCCOCS, Emil Gaitur.

Interlopul Gheorghe Orlov, cunoscut ca și Gheorghe Nazaruc, alias Jora, a fost achitat de magistrați și eliberat din arest la domiciliu. Decizia a fost pronunțată de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, pe data de 30 martie. Potrivit actului, Nazaruc a fost achitat „pe motiv că faptele imputate acestuia nu întrunesc elementele componenței de infracțiune”. 

Pe 14 decembrie, ofițerii Serviciului de Securitate al Ucrainei cu suportul ofițerilor Serviciului Protecție Internă și Anticorupție (SPIA) al MAI, și în colaborare cu procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauzelor Speciale (PCCOCS) au extrădat cetățeanul (Nazaruc) Orlov Gheorghii, alias Jora, din regiunea Odessa în Republica Moldova, astăzi, 14 decembrie.


Pub