Măsuri pentru a preveni Covid-19, promovate de Google într-o manieră creativă: „Purtați mască. Salvați vieți”

Când vine vorba de măsuri de prevenție Covid, lista nu este una foarte lungă. Chiar și așa, până la agregarea lor de către Google, poate le-ai fi uitat, transmite playtech.ro. 

Foto: Google.com

Departe de a fi prima oară când Google face eforturi pentru a informa societatea în legătură cu pandemia de coronavirus, noul Doodle al companiei încearcă să sintetizeze mai multe măsuri de prevenție Covid. Agregate într-un singur loc, acestea sunt ascunse în spatele noii animații de pe pagina principală a gigantului.

Printr-un mesaj simplu precum ”Purtați mască. Salvați vieți”, Google începe o listă de particularități pe care ar fi bine să le ai în această perioadă foarte gravă pentru pandemia de coronavirus. Urmează sugestii la fel de importante, precum ”Spalați-vă pe mâini” sau ”Păstrați o distanță sigură”.

Lista completă de măsuri prevenție Covid agregate de Google poate fi parcursă mai jos:

  • spălați-vă des pe mâini; folosiți săpun și apă sau dezinfectant de mâini pe bază de alcool;
  • păstrați o distanță de siguranță între dvs. și persoanele care tușesc sau strănută;
  • purtați mască atunci când nu este posibilă distanțarea fizică;
  • Nu vă atingeți ochii, nasul sau gura;
  • când tușiți sau strănutați, acoperiți-vă nasul și gura cu pliul cotului sau cu un șervețel;
  • stați acasă dacă nu vă simțiți bine;
  • dacă aveți febră, tușiți și aveți dificultăți de respirație, consultați un medic.

Dacă sunați în avans la furnizorul de servicii medicale, acesta vă poate direcționa rapid către instituția medicală potrivită. Astfel, vă protejați și preveniți răspândirea virusurilor și a altor infecții.

Celor care au o problemă cu purtarea măștilor de protecție, Google le adresează un mesaj simplu prin noul său Doodle. ”Masca poate ajuta la prevenirea răspândirii virusului de la persoana care o poartă către alte persoane. Nu este suficient să purtați masca pentru a vă proteja împotriva COVID-19. Combinați cu distanțarea fizică și igiena mâinilor. Urmați instrucțiunile autorităților locale din domeniul sănătății.”


Pub