(video) S-a dat în spectacol, după ce a fost prinsă chefuind cu mai mulți prieteni, într-un parc din Chișinău: „N-ai dreptul să pui mâna pe mine”

O femeie a ajuns aseară la inspectoratul de poliție, după ce s-a comportat agresiv și a înjurat polițiști, după ce ultimii i-au cerut să respecte restricțiile impuse de autorități. Femeia se afla în parc cu mai mulți prieteni, care au scăpat doar cu avertisment.

Foto:

Totul s-a întâmplat aseară, în jurul orei 18:00. Mai multe persoane în stare de ebrietate au fost depistate de polițiști, într-un parc din capitală, unde chefuiau. La preîntâmpinarea polițiștilor de a-și înceta acțiunile, una din persoane a manifestat un comportament agresiv, a intrat în conflict cu polițiștii și a început a înjura.

Astfel, aceasta a fost transportată la Inspectoratul de Poliție Buiucani. Acolo a fost documentată, pentru consumul de băuturi alcoolice în loc public, pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și/sau combatere a bolilor epidemice și pentru faptele care lezează onoarea şi demnitatea persoanei.




Pub