(foto) Chinezii s-au apucat de lucru! Oferă noua grilă BMW împreună cu o bară de protecţie pentru modelele vechi

În magazinul online Taobao au devenit disponibile de cumpărat două noi variante alternative de bare de protecţie, care sunt compatibile cu modele precum BMW Seria 5 (E60), BMW Z4 (E89), BMW Seria 3 (E92/E93), BMW Seria 1 (F52) şi altele. Fotografii cu acestea au devenit virale şi au făcut deja cel mai probabil înconjurul lumii.

Ambele includ şi o grilă de radiator care formează un tot întreg. Dacă prima face sedanul E60, de exemplu, să imite designul frontal al unui actual M2 Competition, atunci al doilea este practic copia noului trend controversat pe care l-a introdus BMW pe noile M3 Sedan şi M4 Coupe – grila verticală uriaşă cu lame orizontale.

Vânzătorul susține că barele de protecție sunt fabricate din plastic și se vând într-o stare gata de vopsit, dacă nu se doreşte într-una din culorile puse la dispoziţie. Ambele kituri mai includ imitații de grile metalice care acoperă prizele de aer.

Produsele au fost evaluate la sume cuprinse între 235 şi 325 de euro. Linkul la magazin (https://shop116597223.taobao.com/?spm=2013.1.1000126.d21.7a162dc3FyyFQt)

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-prior-design-a-gasit-cum-sa-faca-bani-pe-seama-celor-care-au-dubii-in-privinta-grilei-noilor-modele-bmw/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/