/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/VIDEO/ Accident teribil la Budești! Un bărbat de 29 de ani a murit după ce un camion i-a spulberat mașina

missing
06 aprilie 2021, ora 19:59

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a murit, după ce un camion i-a spulberat automobilul parcat pe acostament. Tragedia a avut loc în această seară în jurul orei 18:06, în comuna Budești din municipiul Chișinău.

Dispeceratul Direcției de Poliţie a mun. Chișinău a fost sesizat în seara zilei prin intermediul serviciului 112, să intervină la documentarea unui accident rutier care s-a produs la ieșirea din com. Budești.

Ajunși la fața locului, în cadrul documentării, polițiștii au stabilit că un camion ce era condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani a pierdut controlul volanului, a ieșit pe acostament și a tamponat automobilul Dacia ce era parcat în fața la o vulcanizare.

În consecință, un tânăr în vârstă de 29 de ani a decedat, iar un bărbat în vârstă de 35 de ani s-a ales cu diferite traumatisme și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambii bărbați se aflau înafara automobilului. Pe caz a fost dispusă inițierea unui proces penal, organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțele producerii tragediei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram