image
Sursa foto: IP Fălești

Un bărbat din Fălești, căutat cu disperare de rude; A fugit din spitalul la care a fost transportat fiind suspect la COVID

Un bărbat de 28 de ani, din satul Taxobeni, raionul Fălești, este căutat de rude, după ce vineri, 2 aprilie, a fost transportat la spital fiind suspect la COVID-19, iar mai apoi ar fi fugit din instituția medicală. Sora bărbatului spune că acesta avea dereglări psihice.

„Vineri l-a luat salvarea din sat fiind cu dereglari psihice și suspect la Covid-19. L-au dus la Spitalul Raional și din neatenția lucratorilor medicali el a dispărut. Eu personal am sunat sâmbătă, la ora 14:20, la secția de internare ca să mă interesez despre stare lui, dar doamna de la internare cu un mare calm mi-a răspuns ca el a fugit de vineri din spital. Am întrebat dacă s-a anunțat poliția, dar mi s-a pus receptorul. Apoi eu am alertat poliția”, ne-a scris disperată femeia.

Astfel, toți cei care dispun de informații privind locul aflării cetățeanului Gheorghe Balamatiuc sunt rugați să informeze poliția la numerele 112, 025977140 sau 079255648.

IP FăleștiIP Fălești

Noutăţile partenerilor

comentarii: