Au băut împreună, apoi și-a înjunghiat prietenul: Un bărbat, reținut pentru tentativă de omor

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, locuitor al capitalei a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Buiucani, fiind suspectat de comiterea unei tentative de omor. Incidentul a avut loc în noaptea de 3 aprilie, în jurul orei 02:00.

Foto:

 Oamenii legii au fost sesizați de către locuitorii unui bloc de locuit de pe strada Ion Pelivan. La fața locului, aceștia au depistat un bărbat în vârstă de 42 ani, care era rănit în regiunea gâtului. Victima comunicând că a fost atacat de proprietarul locuinței.

Polițiștii au stabilit că victima se afla în ospeție la suspect și în urma consumului de băuturi alcoolice între ei s-a iscat un conflict. Ulterior,  proprietarul locuinței a luat un cuțit și i-a aplicat o plagă tăiată în regiunea gâtului victimei.  Acesta a reușit să iasă din apartament solicitând ajutor. Bărbatul a fost preluat de salvare și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Suspectul a fost reținut și și-a recunoscut vina. Bărbatul nu este la prima abatere de la lege, acesta  fiind judecat pentru furt.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru un termen de 30 de zile și cercetat penal pentru tentativă de omor.

Suspectul riscă până la 10 ani de închisoare.



Pub