(foto) După 50 de ore, o poză în care ar fi Nicolae Ceaus bătut, publicată pe Telegram. Ce spune avocatul acestuia
O poză în care ar fi Nicolae Ceaus bătut apare într-o poză pe rețelele de socializare. După ce ieri, un cont de telegram a publicat o imagine în care ar fi Ceaus legat la ochi, astăzi, acesta apare agresat fizic. Avocatul judecătorului, Iulian Balan, nu a putut confirma pentru UNIMEDIA dacă în imagini este clientul său, însă a spus că „seamănă foarte mult cu Nicolae Ceaus”.
Foto:

Avocatul lui Ceaus a declarat pentru UNIMEDIA că nu a primit semnale, din ultimele 48 de ore, de la disparația judecătorului.

„Domnul din imagine seamănă foarte mult cu clientul meu. Mesaje sau semnale nu am primit ”, a spus Iulian Balan, într-o scurtă intervenție pe facebook.


Un bărbat în vârstă de 54 de ani, a fost răpit de trei persoane din curtea unui bloc de locuit din sectorul centru al capitalei. Oamenii legii au fost alertați în jurul orei 13:15 despre acest fapt. Potrivit avocatului Iulian Bălan este vorba despre clientul său, fostul judecător din Ucraina, Nicolae Ceauș, care a cerut azi politic în Moldova.

Poliția a reținut un suspect în legătură cu răpirea judecătorului ucrainean. Informația a fost prezentată de ministrul interimar al MAI, Pavel Voicu, în cadrul unui briefing de presă.

„Este prematur să venim cu acuzații dar avem o persoană reținută și sunt depistate mai multe mașini care au participat la infracțiune, stabilite unele persoane, urmează să stabilim daca sunt adevărate, am mers pe traseul celora care au comis infracțiuni, această crima a fost comisa de cetățeni străini care au traversat frontiera din Ucraina”, a declarat Pavel Voicu, în cadrul biriefingului de presă.


Pub