05:30:45 25.04.2024
Stiri

FOTO // Cum arată la 63 de ani „sclava Isaura” Lucelia Santos. Telenovela braziliană a fost un adevărat fenomen în lumea întreagă

Actualitate 05.04.2021 07:29 Vizualizări4525 Autor: Ziarul National
FOTO // Cum arată la 63 de ani „sclava Isaura” Lucelia Santos. Telenovela braziliană a fost un adevărat fenomen în lumea întreagă


„Sclava Isaura” a fost una dintre primele telenovele care au fost difuzate în România, la începutul anilor ’90. Un adevărat fenomen în lumea întreagă, serialul brazilian cu Lucelia Santos în rolul principal a fost difuzat în peste 80 de țări și a transformat-o pe eroina principală în superstar internațional.

Produsă în Brazilia în anii ’70, telenovela „Sclava Isaura” a ajuns și în fostele state comuniste din Europa după ’90, impresionând cu povestea sa emoționată de dragoste interzisă dintre o sclavă și stăpânul său.

„Sclava Isaura” a fost și printre primele seriale non-chineze acceptate la televiziunea din China și, de asemenea, prima telenovelă difuzată în URSS, între 1988 și 1989. Până și un SUA și Marea Britanie povestea sclavei Isaura a impresionat milioane de oameni.

Rolul sclavei Isaura a transformat-o în una dintre cele mai îndrăgite actrițe din lume, însă brazilianca s-a săturat de imaginea de fată cuminte. Într-o încercare de a se rebrandui, Lucelia a pozat de două ori goală în Playboy, prima oară în 1980. Revista cu ea pe copertă s-a vândut extrem de bine, iar actrița a început să primească și alt gen de roluri, mai controversate, dovedind că este capabilă să interpreteze personaje complexe.

După Sclava Isaura, Lucelia Santos a avut o carieră de succes ca actriță de telenovele, care a ținut până la începutul anilor ’90. Cariera ei nu s-a încheiat atunci, aceasta apărând și în producții de teatru sau având rolul de producător în diverse filme sau seriale.

Lucelia Santos a fost căsătorită de două ori, în prezent e divorțată și are un fiu din prima căsnicie, tot actor de profesie - Pedro Neschling.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md