Conectează-te pe Clubhouse la o discuție alături de Călin Biriș despre promovarea evenimentelor în format hibrid

4094

După ce Rockit Conference a lansat o serie de interviuri cu oameni care inspiră prin ceea ce fac, de curând Rockit Moldova a lansat și serie de interviuri utile și pentru comunitate sa pe platforma Clubhouse. Invitatul tradiționalului room de luni este antreprenorul marcat de Forbes România unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România în 2015, Călin Biriș.

În fiecare zi de luni, organizatorii Rockit Conference povestesc transparent despre procesul de organizare el evenimentului din 7-8 mai. Săptămânal comunitatea evenimentului află cum decurg pregătirile și ultimile noutăți. Pe lângă asta, în cadrul room-ului este invitat o persoană care poate face share la experiența sa, dar și discuta fără obstacole cu toți doritorii de a urca în scena virtuală. Momentan, comunitatea Rockit Moldova este cea mai mare comunitate de pe Clubhouse din Moldova.

În room-urile precedente, au fost abordate subiectele design thinking cu Alina Nastas, și puterea comunităților cu Alina Gîrneț. În această săptămână, organizatorii anunțat că room-ului se alătură invitatul special, Călin Biriș, pentru a discuta cum promovare unui eveniment în format hibrid.

Călin Biriș este un prieten Rockit Conference, fiind speaker în ediția din 2018. El este partener de business în cadrul agenției de marketing Loopaa Marcom, din Cluj-Napoca. De asemenea, fondatorul Online Mastery, programul de la A la Z despre Marketing Online.

În 2015 Călin a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul Românesc: Trilulilu și Zonga.

Luând în considerare starea curentă în evoluția COVID-19 la nivel național, Rockit Conference încurajează fiecare participant să menționă o viață socială activă, cu respectarea normelor de siguranță în mod corect, pentru a contribui la revitalizarea vieții culturale.

Informație utilă:

Rockit Clubhouse Room Link 

Instagram Rockit Conference

Facebook Rockit Conference

Site Rockit Conference

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente