(video) Ingenios şi nu prea! Şi-a montat o cameră în mască pentru a putea copia la examenul pentru obţinerea permisului

Emoţiile şi stresul i-au trădat ingeniozitatea! Un tânăr a încercat să copieze la proba teoretică a examenului pentru obținerea permisului de conducere folosind o “tehnologie hands-free” – o cameră minusculă îi era ascunsă în masca de protecţie care o purta pe faţă.

Agenții poliției rutiere din provincia italiană Pordenone, care s-au dat drept examinatori, l-au demascat pe candidat, denunțându-l.

https://www.youtube.com/watch?v=YjkbDjbPIK4

Într-un comunicat de presă oficial se menţionează că atenția poliţiştilor sub acoperire a fost imediat atrasă de comportamentul anormal al tânărului de origine senegaleză. Pe lângă faptul că avea o umflătură neobișnuită în masca pe care o purta, băiatul s-a comportat nervos, aducându-și frecvent mâinile la gură și adoptând o postură nefirească și cocoșată, ca și cum ar ascunde ceva.

La finalul examenului, tânărul a fost invitat de agenți să predea masca purtată care era de fapt formată din două măști tip FFP2 suprapuse. Între cele două măşti se afla un dispozitiv cu o cameră mică care permitea transmiterea imaginilor cu întrebările de examen (motiv pentru care se tot apleca pentru ca acestea să se vadă mai bine).

Camera era conectată la un smartphone pe care îl avea în buzunar, iar persoana care îl ajuta din exterior (sau probabil un software, o aplicaţie) trimitea pe telefon un semnal sub forma unei vibraţii pentru răspunsul adevărat sau două la rând pentru cel fals.

Băiatul care locuiește în provincia Modena a fost denunțat pentru fraudă.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/