/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ A amenințat agenții de pază cu un pistol în fața unei farmacii din Chișinău. Un bărbat - reținut

missing
05 aprilie 2021, ora 21:33

Un tânăr, aflat în stare ebrietate, a fost reținut de către angajații unei companii de pază, după ce a intrat într-o farmacie din sectorul Centru al Capitalei fără masca de protecție și i-a amenințat cu un pistol deținut ilegal. 

Agenții de pază spun că tânărul căuta un motiv de scandal cu farmacista, iar pentru că situația se escalada, angajata a activat butonul de alarmă.

„Forțele de ordine au încercat să rezolve pe cale amiabilă situația de conflict, însă, suspectul a scos din buzunar un pistol. După imobilizare, s-a constatat că era un pistol deținut ilegal”, se arată într-un comunicat al companiei de pază.

Bărbatul a fost predat pe mâna oamenilor legii pentru a da mai multe explicații.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram