Top Gear îi va dedica un episod special lui Sabine Schmitz. Pentru prima dată revin și vechii prezentatori ai emisiunii

Lumea motorsportului a fost șocată de trecerea în neființă a lui Sabine Schmitz, femeia care era cunoscută ca Regina Nurburgring-ului, în special mulțumită celor două curse de 24 de ore pe care le-a câștigat pe acest circuit.

De altfel, Sabine era foarte iubită în întreaga lume, popularitate care s-a accentuat după prima sa apariție în emisiunea Top Gear. Asta se întâmpla prin anul 2004.

Astfel, producătorii emisiunii au anunțat că în această seară postul de televiziune BBC va difuza un episod special de 30 de minute al emisiunii Top Gear, care îi va fi dedicat lui Sabine Schmitz.

https://www.youtube.com/watch?v=5KiC03_wVjc

Potrivit producătorilor, în episodul special îi vom vedea pe prezentatorii actuali – Freddie Flintoff, Chris Harris și Paddy McGuinness, la care se vor alătura și foștii prezentatori Top Gear – Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May, Rory Reid și Matt LeBlanc, dar și câțiva invitați speciali ca David Coulthard, Susie și Toto Wolff, dar și Jess Hawkins.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/