fbpx

video | Povestea lor nu a luat sfârșit: Dan Balan revine la Vocea Ucrainei pentru a o susține pe Tina Karol. „Oare locuiesc împreună?”

După ce fanii au fost puși pe jar de momentele fierbinți dintre Dan Balan și Tina Karol la Vocea Ucrainei, cei doi au dispărut din vizor pentru o perioada. Spre bucuria admiratorilor, însă, moldoveanul și artista din țara vecină se reunesc pentru o nouă colaborare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dan o va consilia pe Tina la etapele de knockout, se anunță pe pagina oficială de Instagram a proiectului. Producătorii nu au ezitat să pună foc pe jar, publicând și o secvență video în care ucraineancă îl întreabă pe cântăreț dacă a luat micul dejun, iar el îi răspunde că a mâncat ce i-a lăsat.

„Dialog intrigant, nu-i așa? Oare Dan și Tina chiar locuiesc împreună”, scrie în dreptul filmulețului publicat. Misterul acestuia pare că urmează să fie dezvăluit sâmbătă seara, când se va difuza emisiunea.

De menționat este că în edițiile din anii precedenți Dan și Tina au jucat scene de dragoste și gelozie, au cântat la același microfon, și-au oferit daruri, iar „cireașa de pe tort” a fost mama moldoveanului, cunoscută în Republica Moldova drept tanti Ludmila, care a venit la una dintre emisii și a cântat o melodie de nuntă în ucraineană.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button