fbpx

În trei raioane – câte două cazuri noi de COVID-19. Unde în Republica Moldova s-au depistat sâmbătă cele mai multe infectări?

În trei raioane sâmbătă au fost depistate doar câte două îmbolnăviri noi de COVID-19. Este vorba despre Taraclia, Ocnița și Călărași. Pe de altă parte, cele mai multe infectări se atestă în capitală și în stânga Nistrului – peste 300 în fiecare dintre regiuni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Transnistria ocupă locul de frunte cu 353 de bolnavi identificați pe 3 aprilie, urmată de municipiul Chișinău – 330 de teste pozitive. La Bălți s-au îmbolnăvit 62 de persoane, La Anenii Noi – 54, la Edineț – 46, la Ștefan Vodă – 35, câte 25 la Cahul și Strășeni, 21 la Comrat și 20 la Criuleni.

În restul regiunilor au fost înregistrate cel mult 19 cazuri noi de infectare. Potrivit datelor Ministerului Sănătății, actualmente, în Republica Moldova sunt peste 15.000 de îmbolnăviri active.

Amintim că. pe 3 aprilie, în  Republica Moldova au fost identificate 1258 de cazuri noi de coronavirus. Alte 44 de persoane au cedat în fața bolii, iar peste 1700 au fost declarate vindecate.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button