Breaking News

image
Sursa foto: jurnal.md

Trei mașini s-au ciocnit în capitală: Patru persoane, printre care un copil de 9 luni, au ajuns la spital // FOTO, UPDATE

Patru persoane, inclusiv un copl de nouă luni, au fost rănite, după ce trei automobile, două BMW-uri și o Dacia, s-au ciocnit violent la intersecția dintre străzile Alecu Russo și Nicolae Dimo din capitală.

UPDATE 16:06 // În urma impactului, au avut de pătimit și au fost transportați la spital șoferul Daciei, un bărbat de 66 de ani, două pasagere de 28 și 21 de ani, precum și un copil de 9 luni.

Celelalte două mașini, ambele de tip BMW, erau conduse de o șoferiță de 24 de ani și, respectiv, un bărbat de 38 de ani.

Pe acest caz a fost inițiat un process penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

UPDATE 11:09 // Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a precizat, pentru Jurnal.md, că patru persoane au fost rănite în accident. Polițiștii stabilesc la moment toate circumstanțele în care s-a produs impactul.

Accidentul s-a produs la intersecția dintre străzile Alecu Russo și Nicolae Dimo. Potrivit martorilor, impactul a fost atât de puternic încât una dintre mașini s-a răsturnat pe-o parte. Au intervenit mai mulți trecători care au întors mașina pe roți pentru a scoate pasagerii.

Potrivit martorilor, o șoferiță a fost prinsă în fiarele mașinii și a fost scoasă cu greu.

accidentaccident
accidentaccident
accidentaccident

Noutăţile partenerilor

comentarii: