image
Sursa foto: Getty Images

Alarmă la PSG! Șeicii sunt gata să-l vândă pe Mbappe, ce preț i-au stabilit

PSG are dubii în privința lui Kylian Mbapee-Lottin, superstar care în vară va intra în ultimul an de contract.

PSG ia în calcul vânzarea lui Mbappe în această vară, pentru a nu-l pierde gratis. Conform Le Parisien, citat de Mundo Deportivo, șefii lui PSG nu sunt convinși că Mbappe va accepta o prelungire a contractului.

Există zvonuri conform cărora Mbappe se află în vizorul lui Real Madrid și Liverpool, dar presa din străinătate anunță că PSG îl va ceda pe Mbappe pentru cel puțin 150 de milioane de euro.

Mbappe a vorbit recent despre viitorul său la PSG și a lăsat de înțeles că nu exclude un transfer: "Sunt foarte fericit la PSG, întotdeauna m-am simțit bine aici. Fanii și clubul m-au ajutat întotdeauna și le voi fi mereu recunoscător. Vreau însă să mă gândesc ce voi face în următoarele etape ale carierei mele.

Vreau să mă gândesc și să analizez care e cea mai bună soluție pe care ar trebui să o aleg. Știu că trebuie să mă decid curând, dar încă mă gândesc. Dacă aș fi avut acum răspunsul, vi l-aș fi spus", a spus PSG, pentru Telefoot.

Kylian Mbappe cere un salariu net de 36 de milioane de euro pe sezon, adică exact cât încasează acum coechipierul său, Neymar. Ar primi în jur de 700 de mii de euro pe săptămână.

PSG a plătit în total 180 de milioane pentru transferul lui Mbappe de la AS Monaco, în 2017.

Kylian Mbappe este al treilea cel mai bun marcator din istoria lui PSG, cu 120 de goluri reușite. Cavani conduce în acest clasament, cu 200 de reușite.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: